SPHINX STEENWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Steenwijk. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2024 om 18:41 Gevraagd om aardappelschijfjes , op de bon staat ook aardappelschijfjes , maar kregen patat
2 apr 2024 om 14:14 Verkeerde bestelling gekregen en na 10 keer opnieuw gebeld te hebben zouden we de goede bestelling krijgen maar is er nooit iemand meer gekomen en namen ze niet meer op…. Zeer slecht.
1 apr 2024 om 10:16 Eten was goed. Maar bezorging duurde veel te lang
30 mrt 2024 om 21:12 Bezorgen duurde wel langer, te verwachten op zaterdag avond. Eten echt super!!
22 mrt 2024 om 19:32 Heerlijk eten
17 mrt 2024 om 11:03 Iets te laat maar leuk gecorrigeerd door er gratis drinken er bij te doen complimenten voor de service eten was super zeker voor herhaling vatbaar.
16 mrt 2024 om 8:16 Duurde enorm lang voordat het er was en de broodjes waren helemaal aangebrand.
15 mrt 2024 om 20:01 Lang moeten wachten op de bestelling. En toen we hadden gebeld was het er met een kwartier. Kregen 2 blikjes drinken gratis omdat we lang moesten wachten. Eten was lekker en was warm.
14 mrt 2024 om 6:38 Het werdt koud geleverd
14 feb 2024 om 18:43 Zo als altijd heerlijk en lekker warm
11 feb 2024 om 19:50 Broodjes Döner waren lekker, maar de tijd waaribinnen het bezorgd wordt, is absurd. Na een uur gebeld waar de bestelling bleef en dan altijd het standaard antwoord “we zijn er nét mee bezig’ 75 minuten moeten wachten.
5 feb 2024 om 19:39 Eten zou om 18.05 bezorgd worden, om 19.30 was het er nog steeds niet. Dit is de 2de keer al dat ik zo lang moet wachten, en ook de laatste keer dat ik hier bestel