SPHINX STEENWIJK

SPHINX STEENWIJK Al 16 jaar een begrip in Steenwijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2255 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Steenwijk. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 11:11 Was lekker. Alleen mag de keuze in de Thuisbezorgd app wel wat makkelijker, dat je sauzen kunt kiezen en vlees kan kiezen als je een kapsalon bestelt. Die optie moet je nu als notitie toevoegen.
27 jun 2022 om 8:46 Geen smaak
26 jun 2022 om 23:41 Zaten stukjes aluminiumfolie in mijn eten. Ik bestel hier nooit meer.
26 jun 2022 om 20:56 Bezorgtijd 2 uur en 15 minuten. Dat u t ff weet.
25 jun 2022 om 22:26 Pasta Alla Gorgonzola besteld. Eerste keer en ook meteen de laatste keer. Pasta zat vol met olie, gorgonzola was niet terug te proeven. Hoeveelheid olie in de pasta was misselijkmakend.
20 jun 2022 om 19:11 Jammer dat je nu ineens voor minimaal 25 euro moet bestellen, dat was eerder nooit zo. Dat is voor 1 persoon veels te veel dus helaas was dit de laatste bestelling...
10 jun 2022 om 22:45 Heel lekker eten en hele snelle bezorging!!
5 jun 2022 om 22:17 Erg later dan afgesproken maar eten was prima
28 mei 2022 om 20:22 Het ─Ćuurde wat lang, maar het eten was heerlijk. Het wachten waard.
28 mei 2022 om 8:53 1 keer en ook direct de laatste keer. Wat slecht
26 mei 2022 om 21:51 Bestelling was 45 min te laat geleverd.
26 mei 2022 om 0:20 Het eten duurde heel erg lang het zou om 22.15 bezorgt worden en het kwam om 23.33