SPHINX STEENWIJK

SPHINX STEENWIJK Al 16 jaar een begrip in Steenwijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1975 beoordelingen
24 okt 2020 om 19:12 Die bezorger had geen mond kapje op en hij zetten het niet bij de deur gaf het aan voor de rest was het toppy en smaakte lekker
22 okt 2020 om 19:00 Eten was donders goed maar die bezorger stonk een uur in de wind niet echt representatief
17 okt 2020 om 5:31 Aangegeven dat het bezorgd moest worden om 23:15... kreeg ik het om 19:00 Zeer teleurstellend. Normaal langer dan een uur wachten op het eten en nu opeens veel te vroeg dan wat ik had aangeven. Aanrader om een cursus ‘klok leren kijken/lezen’ te doen
16 okt 2020 om 22:19 Pizza was erg lekker en nog goed op temperatuur. Mooi op tijd geleverd. Zeer goede ervaring met Dit restaurant. Een aanrader.
14 okt 2020 om 20:30 De kinderen hebben weer gesmuld! (En ik ook)
11 okt 2020 om 21:43 Bezorging duurde langer dan ik gewend ben. De kwaliteit was echt goed. smaakvol, mals, warm. Zeker een aanrader. Volgende keer gewoon eerder bestellen en een tijd kiezen
8 okt 2020 om 19:52 vaker eten besteld. deze keer waren de aardappeltjes erg slap, de spareribs waren erg lekker en veel! eten zou er om kwart voor 6 zijn en was er kwart over 6.
27 sep 2020 om 21:51 Goed eten
26 sep 2020 om 20:21 Duurde veel te lang
25 sep 2020 om 20:29 Was weerr supertof , Hartelijk dank
22 sep 2020 om 20:36 Het zou er dus zijn met 25 min. ruim een uur later dan ik had gebeld was er nog niks. Toen gebeld hij was er mee bezig en wachtte op de bezorger dus nog even geduld na nog een uur eindelijk ons eten. Dus na 2 uur wachten Mist de helft en eten was bagger!
19 sep 2020 om 22:38 Vriendelijke mensen aan de telefoon (ik werd gebeld om iets te verduidelijken) en bij bezorging, leuk! Er bleken extra toebehoren (blikjes drinken) en ruim sausjes aanwezig te zijn bij bestelling. Eten was prima maar niet bijzonder smakelijk.