SPHINX STEENWIJK

SPHINX STEENWIJK Al 16 jaar een begrip in Steenwijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2052 beoordelingen
5 mrt 2021 om 21:09 Het eten was weer geweldig, maar de beloofde 35 minuten bezorgtijd vielen erg tegen. Maar dit zal ons niet weerhouden om hier weer te bestellen!
4 mrt 2021 om 21:44 Het is heerlijk en ook nog op tijd bezorgd als ik 20 steren kon gefen zal ik dat doen
4 mrt 2021 om 21:30 Was weer top!
4 mrt 2021 om 18:35 Erg lekker en snelle levering top!
2 mrt 2021 om 20:31 Bezorging veel veel te laat alweer !!!! En et eten was gewoon niet te vreten, aangeven dat ze de pizza niet moeten doorbakken en komt er zwart uit ,,,,echt normaal ben ik geen zeikert ma wat was dit slecht ,,,dit was me laatste keer hier ook trouwens!!!
2 mrt 2021 om 12:52 Eten was prima. De bezorgtijd verschikkelijk, het eten om 17.20 uur besteld , levertijd zou 18.00 uur zijn, 19.15 uur werd het eindelijk bezorgt na 2x gebeld te hebben. Je moet een ster geven, anders komt er geen beoordelingen. Had geen ster willen geven.
1 mrt 2021 om 21:09 Lekker gegeten en de bezorger was vriendelijk
27 feb 2021 om 20:15 Eten redelijk,,alleen 2 uur en een kwartier te laat ,,beetje jammer ....
25 feb 2021 om 22:15 Als ik 10 sterren kon geven voor het eten deed ik dat! Heerlijk eten en echt veel, morgen nog een keer van genieten!
24 feb 2021 om 22:28 De eten was heel lekker
21 feb 2021 om 20:35 3 UUR MOETEN WACHTEN OP ONS ETEN. KRIJG JE HET EINDELIJK IS HET VERBRAND EN SLAP EN KOUD. WAT EEN WAARDELOZE KLOTE ZOOI ... BAH BAH
21 feb 2021 om 1:03 Het eten was fantastisch